Меню Затваряне

Drew Lynch на живо в Комеди Клуб София

drew lynch bulgaria

Популярният американски комедиант Drew Lynch беше гост на сцената на Комеди Клуба.

Drew добива популярност с участията си в различни токшоута, както и своя Youtube канал.

Характерната му комедия и непринуден хумор го правят много известен в социалните мрежи, а през 2017 излиза и първият му комедиен албум.

Шоуто на Drew в Комеди Клуб София зарадва българските му фенове в препълнената зала с едночасов сет от най-добрите му шеги.

Само преди седмица в Клуба гостува друг международен артист. Най-известната хърватска комедиантка Марина Орсаг гостува, заедно с комедиантката от Лос Анджелис – Maureen Langan. Марина е част от 1-ви Фестивал на комедията, когато в София се събират комедианти от 7 държави.

Световни звезди на сцената на Комеди Клуба

На сцената на Комеди Клуба са се качвали и други световни стендъп звезди. През 2019 г. Луи Си Кей прави второ специално шоу за феновете в Клуба.

При първото си гостуване в България, британецът Даниел Слос прави страхотно шоу на сцената на Клуба. При последното му шоу в България на 8 юни, той не пропусна да отбележи, колко важен е за него Клубът и колко специално място е. Виж повече за шоуто на Даниел Слос в НДК.

Стивън К. Амос, Далисо Чапонда и други комедианти също са били част от историята на Комеди Клуб София с паметни шоута на сцената му.

За да бъдеш част от историята на българската стендъп комедия и Комеди Клуб София ела на шоу!

Не пропускай фестивалите това лято – виж повече тук.

Слушай Комеди Клуб Подкаст навсякъде и по всяко време.