Меню Затваряне

Фестивал на комедията Пловдив – Ден 1 с Деянски, Ножаров и Банков

комеди фест пловдив

SOLD OUT

7-и Фестивал на комедията в Пловдив

Пловдив е град с традиции в културата. С гордост може да кажем, че ежегодният фестивал на комедията вече част е от културния живот на града и любимо събитие за всички фенове на стендъп комедията.

Пловдив отново ще бъде Град на смеха със 7-и Фестивал на комедията от 24 до 27 август!

Фестивалът се провежда със съдействието на община Пловдив и е част от културния календар на града.

Фестивалът откриват трима от най-популярните лица и резиденти на Комеди Клуба – Сашо Деянски, Васил Ножаров и Ники Банков.

Комедиантите

Случайността довежда Сашо в Комеди Клуба през 2016 г. Като на шега той се записва на Open Mic, на нас взе че ни хареса и останалото е история. Сашо е един от най-оригиналните и интересни наши комедианти, който поставя летвата толкова високо, че да не смееш да се сравняваш с него.

александър деянски стендъп комеди

Васил Ножаров, както сам се определя, е „Комеди динозавър“. Първият комедиант, който подписва с Иван Кирков, става част от продуцентската компания Comedy.bg, един от първите резиденти заедно с Иван и Ники Банков. Васил обича да се шегува със стереотипите и никой не е застрахован от пикантния му хумор.

vasil nozharov stand up comedy

Сцената винаги е привличала Ники Банков, който заедно с Иван Кирков и Васил Ножаров е от първите професионални стендъп комедианти в България. Независимо, че на първия си Open Mic Ники губи, днес той е едно от най-разпознаваемите лица на стендъп комедията в България и един от най-добрите ни комедианти. И е от Пловдив.

стендъп комедия с Ники Банков 2023