Меню Затваряне

Комеди Фест Пловдив – Ден 3

фестивал на комедията пловдив стендъп 2023

Третият ден от Фестивал на комедията Пловдив събира на една сцена топ резидентите и младите таланти. Точно както повелява традицята на Феста.

Фестивал на комедията Пловдив – Ден 2 – Билети

  • Най-доброто от стендъп комедията част 2 с Радоев, Кюпова, Павлов и Терзиев
  • 26 август
  • 20 часа
  • Дом на културата – „Борис Христов“

Билети за Комеди Фест Пловдив може да купиш онлайн или от касите на Технополис, OMV, БГ пощи в града.

Комедиантите

Независимо дали свири на хармоника или разказва колоритни шеги от сцената, Христо Радоев е безспорно най-всестранно развитият ни комедиант. Христо не спира да ни изнендва с оригиналните си идеи и наблюдения за света около нас.

stand up comedy fest hristo

Петя Кюпова е първата жена професионален комедиант у нас, горда пловдивчанка, и носител на титлата Комедиант на годината за 2022. На въпроса как се определя като комедиант, Петя отговаря, че в комедията, е както в живота и винаги казва това, което мисли. Задължително е да я видиш на родна сцена.

comedy fest plovdiv

Цецо е от редовните ни комедианти и неизменна част от Комеди Клуб Подкаст – Шоубизнес изданието. Присъединява се към бандата през 2016 г. Освен със стендъп, Цецо се занимава и с илюзии и успешно съчетава магията с шегите.

Кристиян Терзиев се явява на няколко Open Mic вечери, а през 2018 г. става част от Комеди Клуб семейството.Кристиян има участия в стендъп шоута, както на сцената на Комеди Клуба и в страната, така и във Фестивал на комедията.

stand up comedy special

Стани част от Фестивал на комедията – виж програмата и билетите.