Меню Затваряне

14 Февруари с Комеди Клуба

БИЛЕТИ за 14 Февруари с Комеди Клуб

Купи билети за шоуто на Комеди Клуба на 14 февруари ОНЛАЙН ОТ ЛИНКА ТУК.

Билети може да купиш и от касите на НДК, Технополис, БГ Пощи, ОМВ и други.

Смехът е от нас, любовта от вас!

Смехът и любовта имат много повече общи неща, отколкото си представяш. Обединяваме и двете в едно страхотно шоу, което ще ти покаже забавната страна на любовта.

Свети Валентин с Комеди Клуба на 14 февруари в Зала 1 НДК!

Подари на половинката си смях за Свети Валентин и направи празника специален с Комеди Клуба. Най-добрите шеги на комедиантите за любовта, секса, гаджетата и още много в едно романтично и леко пикантно шоу.

Дата, място, час

Шоуто Свети Валентин с Комеди Клуба е на 14 февруари.

Старт: 21 ч., вратите отварят в 20 ч.

Място: Зала 1 НДК

Съвети за по-яко шоу:

  1. Ела с градския транспорт, за да избегнеш трафика.
  2. Купи билет онлайн с опция Принтирай вкъщи и покажи билетите директно от екрана на телефона си.
  3. Шоуто съдържа нецензурен език и не е подходящо за лица под 16 години. Както и за такива без чувство за хумор.

Комедиантите

Иван Кирков – Създателят на Комеди Клуба, човекът зад всички големи стендъп проекти у нас, професионален комедиант и първи резидент. Иван не спира да работи, за да подобрява Комеди Клубовете и стендъп сцената у нас. Воден е от идеята комедиантите ни да имат най-яките шоута пред най-голямата публика. 

Христо Радоев  е един от най-интересните и оригинални комедианти. Идва на Open Mic през 2016 г. и от тогава е в Клуба. Шегите му са истински и с неочакван край. Христо предпочита да разсмее няколко хиляди души в синхрон, пред това да скочи с бънджи.

Емо Йоцов на Open Mic, за пръв път през 2019 г. Днес вече е неделима част от Клуба, с много участия пред публика. Според него всичко може да бъде забавно, стига да е поднесено по правилния начин. Комедията на Емо е брутална и много истинска.

Мишо Димитров е сред новите попълнение в редиците на комедиантите, но вече е неизменна част от Комеди семейството. Талантът му е открит от Иван през 2021 г., когато се появява на Open Mic. Мишо печели заслужено наградата за Дебют на годината 2023.

Цецо Павлов е от редовните ни комедианти и неизменна част от Комеди Клуб Подкаст – Шоубизнес изданието. Присъединява се към бандата през 2016 г. Шегите на Цецо са вдъхновени от ежедневните неща, които му се случват.

Още stand-up comedy:

Комеди Клуб Подкаст

Stand-up в България и по света

Комеди Клуб Магазин