Меню Затваряне

6-и Фестивал на комедията Варна – три дни смехове от 21 до 23 август

комеди клуб варна фестивал

Комеди Клуб София с гордост представя 6-и Фестивал на комедията Варна 2022!

 Резервации и билети ще намериш тук.

Три поредни дни от 21 до 23 август сме във Варна с най-добрите български комедианти и новите лица на Комеди Клуба.

Фестивалът на комедията е единственото събитие в България, което събира професионални стендъп комедианти пред толкова голяма публика. Фестивалът има издания в 5 български града.

Винаги се завръщаме с удоволствие във Варна, а за Фестивала тази година сме подготвили още повече шоута и комедианти, които да те разсмиват.

Три дни смехове с топ комедиантите на България

На 21 август стартираме с шоуто Най-Доброто от Българската стендъп комедия и комедиантите  Александър Деянски и Васил Ножаров. Към двамата резиденти в шоуто ще се присъединят и младите таланти на Клуба. 

комеди клуб варна фестивал 2022
Ден 1 от Фестивал на комедията Варна 2022

Шоуто на 22 август е с Хумор за Любов и връзки на Фестивал на комедията Варна 2022. Кой е по-забавният пол? Предстои да разберем с най-добрите шеги на комедиантите.

фестивал варна
Ден 2 от Фестивал на комедията Варна

На 23 август закриваме Фестивала с шоуто – Най-доброто от 2022 с комедиантите Петя Кюпова, Христо Радоев и Николай Банков. 

Фестивалът на комедията е събитието, което всяка година привлича все повече зрители и по време на което можеш да видиш много професионални стендъп комедианти  на една сцена.

Фестивал на комедията Варна се провежда в Клуб Хоризонт, а места може да резервираш тук https://comedyclub.bg/tour/varna/

Прочети повече за историята на Фестивал на комедията България.

Фестивал на комедията Стара Загора е съвсем скоро! Виж повече тук.

Останалите новини и събития следи в Програмата на Комеди Клуба.