Меню Затваряне

Николаос Цитиридис водещ – Фирмено парти

николаос цитиридис водещ фирмено парти

Комеди Клуб София има огромен опит с организирането на фирмени партита и корпоративни събития.

През 2022 г. имаме организирани над 600 събития в Комеди Клубовете или с участията на комедианти на избрана от компанията локация.

За вашето фирмено парти може да наемете всеки комедиант на Клуба. Николаос Цитиридис също може да бъде водещ и комединат на фирменото ви парти.

Условия за наемане на Николаос Цитиридис като водещ?

Николаос Цитиридис може да бъде водещ или комедиант на вашето парти в свободните от снимки за телевизията дни. За конкретна дата и час ни пишете на comedybulgaria@gmail.com

Творческият път на Николаос стартира на сцената на Комеди Клуб София. Първата му изява е  Open Mic шоуто за аматьори през 2016 г., което печели. 

След няколко победи, талантът му е забелязан от продуцента Иван Кирков и той става част от Комеди Клуб София. От 16 май 2019 г. е резидент – най-високата титла за особени постижения към комедията в България. 

През 2020 г. стартира и телевизионната кариера на Николаос – той става водещ на собствено токшоу в праймтайма на една от двете големи български телевизии – БТВ. „Шоуто на Николаос Цитиридис“ се излъчва всеки ден от понеделник до петък от 22,30 ч.

Изготвяне на оферта – какво ни е необходимо:

За да изготвим ценова оферта и да ви предложим подходящи комедианти за вашето корпоративно събитие, пишете ни на comedybulgaria@gmail.com

Трябва да ни изратите информация за:

  • Броят на хората, които ще присъстват на събитието.
  • Локацията, на която ще се проведе.
  • Каква програма планиране.
  • Информация за компанията и бизнеса.