Меню Затваряне

Александър Деянски с комеди рожден ден – 7 години на сцена

aleksandur deyanski comedy club

Сашо Деянски с комеди рожден ден – 7 години стендъп комедия на сцената на Комеди Клуба!

На 29 януари отбелязваме комедиен рожден ден на един от резидентите ни – Александър Деянски! Той започва кариерата си през януари 2016 г. Тогава за пръв път се качва на сцената на Комеди Клуба по време на Open Mic шоу.
Преди да реши да се пробва Сашо посещава няколко шоута на Иван Кирков и Васил Ножаров и се вдъхновява да напише собствени шеги и да се пробва в Open Mic шоуто на Комеди Клуб София. Още първото му участие завършва с победа и той няма търпение отново да се пробва.

Ако и ти искаш да си като Сашо, просто трябва да се пробваш на Open Mic вечерите Комеди Клуба. Може ти да си следващият комедиант?

Две победи по-късно, Сашо получава покана от Иван Кирков да започне по-усилена подготовка за професионален стендъп комедиант.

Днес Сашо е резидент на Клуба с редовни участия в София, Пловдив, а само миналата година е излизал три пъти на сцената на Зала 1 НДК.

Следващият Open Mic е на 7 февруари – запиши се за участие и излез на сцената!

Сашо Деянски и останалите комедианти може да гледаш всеки ден от вторник до неделя в Комеди Клуб София и всеки уикенд в Комеди Клуб Пловдив.

ПРОГРАМА за stand-up comedy